Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ

Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαλκιάς, σε συνέντευξη που παρέθεσε στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά", η οποία δημοσιεύεται την Πέμπτη 3/6, μίλησε για την προετοιμασία του με την Εθνική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην Τούμπα, στέλνοντας μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Αναλυτικά όσα είπε ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ και της Εθνικής:
Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: "Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όποιος έρχεται στην ομάδα, έρχεται για να την βοηθήσει. Και ο Δημήτρης έρχεται στην ομάδα για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και νομίζω ότι όλοι πρέπει να τον καλοδεχθούμε, για να μπορέσουμε να πετύχουμε όλοι μαζί τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο."
Για την Εθνική ομάδα και τον συναγωνισμό που υπάρχει στη θέση του τερματοφύλακα: "Όλοι προσπαθούμε για το κοινό συμφέρον, που είναι η Εθνική ομάδα, και δεν το κρύβω πως αυτός ο συναγωνισμός θα μας κάνει καλό στη δύσκολη συνέχεια. Η προσφορά είναι το ίδιο. Όλοι όσοι φοράμε τη φανέλα με το εθνόσημο, είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε. Πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και περιμένω τα αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να είναι σίγουρος ο κόσμος πως θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο."
Για τη δικαίωση του Στέλιου Μαλεζά που συμπεριλήφθηκε στην 23άδα του Μουντιάλ: "Είναι μία μεγάλη δικαίωση για τον Στέλιο, για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόμενος με τον ΠΑΟΚ. Είναι ικανοποιητικό για την ομάδα μου, αλλά και για τον ίδιο πάνω απ' όλα. Σίγουρα είναι η αρχή. Και πιστεύω ότι ανοίγεται ο δρόμος για να έχει ένα ακόμη καλύτερο μέλλον."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου