Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΣ ΟΑΚΑ ΟΔΕΥΕΙ Ο ΠΑΟΚ.................

Η ΕΠΟ και η Σούπερ Λιγκ θα αποφασίσουν για το αίτημα του ΠΑΟΚ να κάνει χρήση του ΟΑΚΑ στα ευρωπαϊκά ματς και όχι η διοίκηση του Σταδίου.

Ολα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα προλάβει να ολοκληρώσει τα έργα στο γήπεδο της Τούμπας και το πιθανότερο (αυτή τη στιγμή) είναι να χρειαστεί το ΟΑΚΑ για να δώσει εκεί τους αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκπρόσωποι της TEAM θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 16 Ιουνίου για επιθεώρηση στην Τούμπα, ενώ και η ΟΥΕΦΑ θα κάνει αυτοψία πριν από τις 16 Ιουλίου, οπότε λογικά είναι απίθανο να δοθεί άδεια χρησιμοποίησης του γηπέδου.

Οπως είναι γνωστό, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε αίτημα στη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου, μέχρι και σήμερα όμως απάντηση δεν πήρε. Κι αυτό γιατί δεν πρόκειται να αποφασίσει η διοίκηση του Σταδίου για ένα ζήτημα που ξεπερνά τις αρμοδιότητές της.

Οπως λέει ο πρώην πρόεδρος της διοίκησης του ΟΑΚΑ, Κώστας Πολυχρονίου, "δεν εξαρτάται από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ αν ο ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσει το Στάδιο. Την τελική απόφαση θα την πάρουν η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα». www.dikefalos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου